SPRING BANK

Ppip 1.jpg

Project: 3240 – Spring Bank 

Client: Private

Location: New Mills

Works: Side extension, opening up of rear wall, internal rearrangements, patio re-configuration

Sectors: Conservation

Spring Bank was a house in need of renovating and updating to allow for a more modern way of life.  The client wanted an open kitchen dining area with access directly out into the garden and lots of natural light.  This was achieved by changing the existing reasonable sized dining room into the new kitchen dining area and adding large bi-fold doors into the rear elevation.  The space from the existing galley kitchen was then divided into a downstairs toilet and a utility with direct access to outside.

House Before

IMG_7796.jpg
IMG_7907.JPG

House Now

Front of house.jpg
IMG-20200918-WA0003.jpg
IMG-20200918-WA0009.jpg
IMG-20200918-WA0007.jpg